5 open deuren over het nut van een website
 

1 Zorg dat je er bij bent ...

Steeds meer mensen zoeken naar informatie over producten en diensten op internet. Als jouw bedrijf daar niet tussen staat mis je een groot deel van je mogelijke klanten. Dus zorg dat je er bij bent..

2 Dag en nacht geopend

Je informatie is altijd bereikbaar voor wie maar wil. Je kunt snel en doeltreffend communiceren en je informatie is snel aan te passen. En dat tegen een fractie van wat andere marketingvormen kosten.

3 De klant is koning

Klanten nemen je tegenwoordig niet meer serieus als je bedrijf geen website heeft. Een professionele website communiceert met je klant en geeft aan je bedrijf een betrouwbare uitstraling.

4 Kleren maken de man (of vrouw)

Al bestaat je bedrijf enkel uit jezelf en een pc op de keukentafel; met een professionele website word je door klanten gevonden en serieus genomen.
Andersom geldt, dat een professioneel bedrijf zonder website of met een slechte website gauw met argwaan wordt bejegend.

5 Drempelverlagend

Een website werkt drempelverlagend. Immers, klanten kunnen eerst de informatie op je website opzoeken en via de site - op een veilige afstand- contact met je opnemen.
Een goede website is geen garantie voor goede business maar je maakt er wel een goed begin mee