welkom
aanbod
voor wie?
de coach
inspiratie
missie & visie
agenda
contact
 
 
 
individuele coaching en counseling  

In ťťn of meerdere wandelingen onderzoeken we hoe vooruit te komen en in welke richting. Wat zijn de belemmeringen en waar loop je tegen aan? Wat zijn de frustraties en hoe kun je er mee leren omgaan. We reflecteren vanuit verschillende perspectieven en levensfasen, om te kunnen heroriŽnteren op de toekomst. We onderzoeken de waarden van waaruit jij je keuzes maakt. Het doel is om de focus van het leven weer helder in beeld te krijgen en om evenwichtig met je energie om te gaan. In vijf wandelingen leer je weer te luisteren naar je eigen innerlijke stem en te vertrouwen op de signalen van je lichaam.
groepswandelingen  

ē
meditatieve wandeling
Met een groep lopen we in stilte en in een rustig tempo ongeveer anderhalf tot twee uur; onderweg doen we aandachtsoefeningen. De bedoeling is om te onthaasten en om al lopend meer in je energie te komen. De aandacht gaat naar de fysieke en mentale ervaring van rust en stilte, in de natuur en in jezelf. Aan het eind van de wandeling is er gelegenheid om iets te drinken en ervaringen uit te wisselen. We starten vanuit De Tronk op IJburg, te Amsterdam.

ē wandelen en mediteren in ItaliŽ
Een week van rust en reflectie, waarin het onthaasten en het genieten centraal staan. We beginnen de dag met een stiltemeditatie in de sfeervolle kapel van het landhuis. Vanuit het palazzo maken we dagelijks een wandeling van zo'n 4 ŗ 5 uur, die deels in stilte zal verlopen. Je krijgt rust in je hoofd, waardoor je beter in staat bent om naar jezelf te luisteren. De middag is vrij te besteden; in de avonduren komen we samen om te reflecteren op onze ervaringen en nieuwe inspiratiebronnen aan te boren. En verder genieten we van het schitterende landschap en het goede leven van ItaliŽ.

waar In de Alpi Liguri, aan de bloemenkust van noordwest ItaliŽ, verblijven we in Palazzo Maggiore, nabij Castelvittorio, waar we gastvrij ontvangen worden door de Nederlandse eigenaren. Het wandelgebied biedt veel variatie en voert ons over oude bergpaden, langs pittoreske dorpjes, door bossen en valleien, tot boven de boomgrens, met adembenemende vergezichten.

voor wie Voor iedereen die even uit de dagelijkse hectiek wil stappen en van de weldadige rust en het Italiaanse landschap wil genieten. Enige wandelervaring en -conditie is wel gewenst, maar het tempo is vrij rustig.

prijs Ä 975,- Dit is incl. het verblijf op het Palazzo op basis van volpension, vanaf de aankomst op zondag tot het vertrek op zaterdag. De reis is incl. transfers vanaf Ventimiglia; excl. de vlucht naar Nice (te boeken bij Transavia) en de aanbevolen reisverzekering

inschrijven Via contactpagina