welkom
aanbod
voor wie?
de coach
inspiratie
missie & visie
agenda
contact

 

 

 
individuele coaching en counseling  
Deze wandelingen zijn op afspraak; informatie en prijsopgave is te verkrijgen via e-mail of telefoon (zie contactpagina). Kennismakingswandeling is gratis en rondom IJburg.
groepswandelingen  
wandelen en mediteren in Italië
voor wie zit je niet lekker in je vel of ben je uit balans? Heb je last van stress of ben je burn-out geraakt? Ben je hoogsensitief en wil je hier beter mee leren omgaan?
Stap dan eens uit de dagelijkse hectiek en ervaar de weldadige werking van het wandelend coachen. Hervind je evenwicht en herstel je energie. Gun jezelf de rust en ruimte om te genieten van het buiten in beweging zijn, zowel fysiek als mentaal.
waar In de Alpi Liguri, aan de bloemenkust van noordwest Italië, verblijven we in Palazzo Maggiore, nabij Castelvittorio, waar we gastvrij ontvangen worden door de Nederlandse eigenaren. Het wandelgebied biedt veel variatie en voert ons over oude bergpaden, langs pittoreske dorpjes, door bossen en valleien, tot boven de boomgrens, met adembenemende vergezichten.
wanneer Op aanvraag
prijs € 975,- Dit is incl. het verblijf op het Palazzo op basis van volpension, vanaf de aankomst op zondag tot het vertrek op zaterdag. De reis is incl. transfers vanaf Ventimiglia; excl. de vlucht naar Nice (te boeken bij Transavia) en de aanbevolen reisverzekering
inschrijven Via het inschrijfformulier te downloaden [in voorbereiding] of telefonisch te bestellen

stiltewandeling met meditatie
waar Start en eindpunt in: De Tronk, Mattenbiesstraat 95,
1087 GC Amsterdam IJburg Tram 26, halte Diemerparklaan
wanneer donderdags om 20.00 uur, start in de Tronk
prijs € 5,-
aanmelden Telefonisch of per e-mail bij July Koster.
Zie contactpagina